Hazai fellépések

Külföldi koncertek

A zenekar története:

A Snapsz Band 2004 októberében alakult 5 taggal. Egyik legfontosabb célunk, hogy az élőzenét népszerüsítsük és az " egynyári slágerek" helyett valódi, értékes zenéket válogassunk repertoárunkba.

Műfajilag a dallamos Rock és Rock and Roll a kedvencünk, többek között: Deep Purple, Dire Staist, Steppenwolf, Bill Haley, P.mobil, Korál, Piramis, Hungária slágereket játszunk. Közönségünk általában hálásan fogadja ezeket a dalokat.

A rendszeres zenekari próbák nagyon jó hangulatban telnek, hiszen mindenki szívvel-lélekkel műveli ezt a hobbit. Műsorunk akár egy egész estés bulira is elegendő idejű.

Fellépünk koncerteken, fesztiválokon, falunapokon, klubokban. Egyik kedvenc helyünk Sátoraljaújhelyen a T-boy, ahol fergeteges hangulatú bulik vannak. Nemrég Erdélyben, Lengyelországban, Bulgáriában volt egy turnénk. Nyíregyházán a Szmog-ban, a Móricz Kertben is szórakozhattok zenénkre.

Saját hangtechnikánk /Yamaha/ mintegy 5000 W-ig terjed.

Dióhéjban ennyit a zenekarról, a többit majd a koncertjeinken, ahol remélhetőleg minél több emberrel megismertethetjük zenéinket.

Zenekari tagok:

Turik János - Szólógitár, ének

Rutkai János - Basszusgitár, ének

Hasulyó Roland - Billentyűs hangszerek, ének

Szopkó János - Dob

Hasulyó Bertalan - Billentyűs hangszerek, ének